מנות: 6
קלוריות למנה: 223
מידת הקושי: קל
רכיבים:
3 פלפלים אדומים גדולים
30 זיתים שחורים קטנים מגולענים וקצוצים
3 כפות עלי ריחן (בזיליקום) קצוצים
450 גרם גבינה צפתית עם קצח 5% שומן
2 כפיות שמן זית להברשה
תרסיס שמן
6 עלי בצק פילו
הוראות הכנה:
1.קולים את הפלפלים על האש או בגריל התנור, סוגרים בשקית, מצננים, קולפים ומייבשים.
2. מערבבים את הריחן והזיתים השחורים.
3.פורשים עלה פילו, מרססים בתרסיס שמן, מניחים עלה נוסף ומרססים. מקפלים את העלים לשניים ומפזרים מחצית מתערובת הזיתים, עליה מסדרים את הפלפלים ומעל זה את מחצית כמות הגבינה.
4.מגלגלים הכל יחד ומניחים כשהקצוות תחובים בתחתית הגליל והפתח כלפי מטה. חוזרים על התהליך עם הגליל השני.
5. מברישים את הגלילים בשמן זית. מניחים על תבנית שטוחה שרופדה בנייר אפיה ואופים בחום גבוה (200 מעלות) עד שיזהיב. מגישים חם.
בתיאבון!
מאת: מערכת "Diet".