מתכון חזה עוף מתובל עם אורז ובצל סגול:

פשטידת פלפלים קלויים

קטגוריה ראשית > מתכונים > פשטידות ומאפים

מנות: 4
קלוריות למנה: 243
מידת הקושי: קל

צולם ע"י greencolander

צולם ע"י greencolander

רכיבים:
7 פלפלים במגוון צבעים
4 פרוסות גבינת עמק לייט 5% שומן
70 גרם גבינה צפתית 5% שומן מגורדת
35 גרם מרגרינה לייט
3 כפות קמח תופח
2/3 כוס חלב 1% שומן
1 ביצה טרופה
מלח ופלפל לפי הטעם
עשבי תיבול לפי הטעם
7 פטריות שמפיניון פרוסות

הוראות הכנה:
1.קולים את הפלפלים בתנור והופכים אותם מדי פעם. מוציאים את הפלפלים מהתנור מכניסים לשקית עם ידיות וסוגרים את השקית. לאחר שהפלפלים התקררו, מוציאים מהשקית, קולפים ושוטפים.
2.משמנים תבנית בתרסיס שמן. מרפדים את התבנית כולל השוליים בפרוסות הפלפליםומכסים את הפלפלים בפרוסות הגבינה הצהובה.
3.ממיסים את המרגרינה והקמח יחד במחבת, על אש נמוכה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את החלב ומערבבים עד לרתיחה.
4.מסירים מהאש, מוסיפים את הביצה הטרופה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
5.מוסיפים את הגבינה הצפתית המגורדת, עשבי התיבול התבלינים והפטריות.
6.יוצקים את התערובת מעל פרוסות הגבינה בתבנית. מקפלים את שולי הפלפלים על התערובת ואופים עד להשחמה עדינה.
הצעות הגשה:
הופכים את התבנית על צלחת הגשה.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".

לא ניתן להגיב למאמר זה.