מנות: 6
קלוריות למנה: 134
מידת הקושי: קל
רכיבים:
1 כף קמח תירס
1 כף בורגול (חיטה גרוסה)
1 כף קוואקר
1/2 כף סובין
1/2 כפית אבקת אפייה
מלח ופלפל לפי הטעם
2 ביצים טרופות
1/2 כפית חרדל
1/2 גביע קוטג` % 5 שומן
1/2 גביע יוגורט % 1/2 1 שומן
1/4 כוס חלב % 1 שומן
1/2 ק"ג ירקות מבושלים: קישואים, כרובית או ברוקולי, כרשה, עלי תרד או לקט ירקות
1/2 קופסא פטריות גדולה
2 פרוסות גבינת עמק לייט קצוצות
הוראות הכנה:
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות).
2. מערבבים היטב את כל החומרים היבשים. מוסיפים את הביצים, הקוטג', היוגורט, החלב והחרדל ומערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה. מתבלים לפי הטעם.
3. מרססים תבנית בתרסיס שמן, מסדרים בה את הירקות ויוצקים עליהם את התערובת.
4. זורקים את הגבינה הצהובה על התערובת ואופים עד שמשחים כ- 45 דקות.
הערות נוספות:
ניתן לקשט ב-2 כפיות שומשום לפני האפייה.
בתיאבון!
מאת: מערכת "Diet".