מנות: 4
קלוריות למנה: 196
מידת הקושי: קל
רכיבים:
2 כרישות (החלק הלבן בלבד)
2 כפיות חמאה
2 כפיות שמן זית
100 גרם גבינה לבנה לבישול 5% שומן
70 גרם גבינה בולגרית 5% שומן מגורדת
2 ביצים טרופות
2 פרוסות גבינה צהובה 9% שומן
4 כפיות פירורי לחם
הוראות הכנה:
1.חותכים את הכרישה לפרוסות דקות, שוטפים טוב במסננת ומייבשים.
2.מאדים את הכרישה במחבת רחבה עם החמאה והשמן, תוך כדי ערבוב כ- 10 דקות.
3. מערבבים את הגבינות בקערה, מוסיפים את הביצים, פירורי הלחם והכרשה ומערבבים לתערובת אחידה.
4.מרססים בתרסיס שמן תבנית עגולה קטנה-בינונית, שופכים לתוכה את התערובת ואופים עד להשחמה מוחלטת.
בתיאבון!
מאת: מערכת "Diet".