פשטידת בטטות

קטגוריה ראשית > מתכונים > פשטידות ומאפים

מנות: 4
קלוריות למנה: 160
מידת הקושי: קלbatata

רכיבים:
2 בטטות בינוניות (1/2 ק"ג)
1 כף קמח תופח/מלא
1 ביצה
1 כף בצל מטוגן מיובש
1 כף שמן או מרגרינה בטעם חמאה
חופן פטרוזיליה קצוצה
פלפל ומלח לפי הטעם
בהרט

הוראות הכנה:
1. אופים במיקרוגל את הבטטות בקליפתן, כ -12 דקות. מומלץ להפוך באמצע האפייה.
2. מוציאים, מצננים, מקלפים ומועכים. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מחממים תנור לחום בינוני. משמנים בתרסיס שמן תבנית חסינת חום קטנה.
4. יוצקים את התערובת לתבנית, משטחים ואופים כ-30 דקות, עד שמשחים מעט מלמעלה.

בתיאבון!

מאת: מערכת "Diet".v

לא ניתן להגיב למאמר זה.