מנות: 8
קלוריות למנה: 230
מידת הקושי: קל
רכיבים:
כרוב בינוני קצוץ
7 ביצים טרופות
7 כפות כמויונז
1/2 2 כפות אבקת מרק בצל
7 כפות קמח תופח
1/2 1 כף מלח
שבבי בצל
תרסיס שמן
לקישוט:
4 כפות שומשום
הוראות הכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני- גבוה.
2. מרססים תבנית גדולה חסינת אש בתרסיס שמן.
3. חולטים את הכרוב במים רותחים (אפשר במיקרו).
4. מערבבים את הכרוב עם שבבי הבצל, הביצים, המלח, אבקת המרק, הקמח ו-4 כפות כמויונז.
(שומרים 3 כפות למרוח מעל)
5. משטחים בתבנית האפייה מפזרים שומשום ואופים עד שמשחים כ – 30 דקות.
בתיאבון!
מאת: מערכת "Diet".