מאת: מערכת Diet
מנות: 5
קלוריות למנה: 69
מידת הקושי: קל
רכיבים:
5 אגסים בשלים בגודל בינוני
1/3 כוס מיץ פטל ממותק ללא סוכר
1 כוס מים
1 כפית שטוחה של קינמון
הוראות הכנה:
1.מקלפים וחוצים את האגסים, מסלקים את הגלעינים ומסדרים בכלי פיירקס שתכולתו 5 כוסות.
2.שמים את הסירופ והמים בסיר בינוני, מוסיפים את הקינמון ומרתיחים. יוצקים את הנוזל על האגסים.
3. מכסים את הכלי ואופים בתנור בחום בינוני (180 מעלות) במשך 20 דקות. מסירים את המכסה, הופכים את האגסים ואופים (ללא מכסה) במשך 5-10 דקות נוספות, עד שהאגסים מתרככים.
4. מגישים את האגסים עם הרוטב.
בתיאבון!