מאת: מערכת Diet
מנות: 6
קלוריות למנה: 106
מידת הקושי: קל
רכיבים:
4 תפוחים קלופים ופרוסים
1 כוס "כמו סוכר"
2 שקיות "מתוק וקל"
4 בישקוטים
3 חלבונים
הוראות הכנה:
1. מניחים את פרוסות התפוחים בסיר,מוסיפים 1/4 כוס מים, 1/4 כוס סוכר ו-2 שקיות מתוק וקל ומבשלים עד שהתפוחים מתרככים אך לא יותר מידי. מצננים.
2. מסדרים בצלחת חסינת אש 4 בישקוטים, מעל מסדרים שכבת תפוחים, שוב 4 בישקוטים ושוב שכבת תפוחים.
3. מקציפים חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף חזק ומצפים את הכל בקצף בצורת גבעה.
4. אופים בתנור שחומם מראש בחום גבוה עד שמתקבל צבע קרמי, מצננים ומגישים.
בתיאבון!