מתכון חזה עוף מתובל עם אורז ובצל סגול:

תפוח עץ אפוי

קטגוריה ראשית > מתכונים > קינוחים ומתוקים

מאת: מערכת Diet

מאמרים נוספים לראש השנה: מתחזקים עם ברזל בשנה החדשה, דיאטה גם בחגים, תפוח עץ אפוי, עוף בדבש תפוחי עץ וצימוקים, תה תפוחים טבעי לקטנטנים, שטרודל תפוחי עץ מבצק פילו, תזונה נכונה ודיאטה בחג

מנות: 2
קלוריות למנה: 175
מידת הקושי: קל

צולם ע"י sleepyneko

צולם ע"י sleepyneko


רכיבים:

2 תפוחי עץ בינוניים לאפיה
2 כפיות סוכר חום
2 כפיות דבש
3 חצאי אגוזי מלך קצוצים
1 כף גדושה צימוקים
מעט קינמון

הוראות הכנה:

1. מוציאים את ליבת התפוחים ושמים בתבנית אפייה המתאימה למיקרוגל.
2. בקערית קטנה מערבבים את הסוכר, הדבש, האגוזים, הצימוקים והקינמון.
3. ממלאים באופן שווה את חורי ליבות התפוחים. את שאר המלית יוצקים מלמעלה.
4. שמים את התבנית בתנור המיקרו גל בחום גבוה ל- 6 דקות, או עד שהתפוח התרכך. אפשר לאפות את התפוחים גם בתנור אפייה בחום בינוני.

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.