מאת: מערכת Diet
מנות: 6
קלוריות למנה: 244
מידת הקושי: קל
רכיבים:
6 אפרסקים טריים בשלים, פרוסים לפלחים
2 לימוני ליים, מיץ וקליפה
300 גרם גבינת פטה, מפוררת
2 כפיות שמן זית
פלפל שחור טחון טרי
300 גרם תערובת עלי בייבי
1 בצל סגול בינוני, פרוס לטבעות דקות
225 גרם אפונה סינית, חצויה לאורכה
3 כפות עלי נענע טריים, קצוצים
הוראות הכנה:
1. מברישים תבנית גריל בכפית שמן זית ומחממים את הגריל עד שעולה עשן. מניחים את פלחי האפרסק בתוך מיץ הליים ואחר כך על התבנית. צולים 2–3 דקות עד להשחמה.
2. בקערה גדולה מערבבים את שמן הזית ומיץ הליים הנותרים, קליפת הליים, עלי הבייבי, הבצל , האפונה והנענע.
3.מחלקים ל-6 צלוחיות הגשה ומפזרים מעל כל צלוחית את האפרסקים ופירורי הפטה. מתבלים בפלפל שחור ומגישים חם.
בתיאבון!