מאת: מערכת "Diet".
מנות: 6
קלוריות למנה: 109
מידת הקושי: קל
רכיבים:
5 ראשים בינוניים של ברוקולי
3 בצלים פרוסים לפרוסות מאוד דקות
לרוטב:
6 כפות מיונית דלת קלוריות
3 כפות חומץ
קורט מלח
קורט סוכר
הוראות הכנה:
1. מקלפים את הקליפה מגבעולי הברוקולי וחותכים את הגבעולים ואת הפרחים לקוביות קטנות .
2. מפזרים מלמעלה את הבצלים.
3. מערבבים ביחד את חומרי הרוטב ויוצקים מעל הסלט.
4. משהים את הסלט ברוטב ליום אחד ומגישים למחרת.
בתיאבון!