מאת: מערכת Diet
מנות: 10
קלוריות למנה: 50
מידת הקושי: קל
רכיבים:
1/2 ראש כרוב לבן
1/2 ראש כרוב אדום
2-3 גזרים
1-2 ראשי סלק לא מבושל
בצל יבש או בצל ירוק לפי הטעם
שמיר או פטרוזיליה
לרוטב:
כף שמן זית
מלח ופלפל – לפי הטעם
חומץ או מיץ לימון לפי הטעם
הוראות הכנה:
1.חותכים את שני חצאי הכרוב, הלבן והסגול, לאטריות.
2.מגררים את הגזר והסלק על מגרדת גסה ומערבבים עם הכרוב בקערה גדולה.
3.שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת, מערבבים ושופכים על הירקות
בתיאבון!