מאת: מערכת Diet
מנות: 2
קלוריות למנה: 160
מידת הקושי: קל
רכיבים:
1 כפית שמן
1 שן שום כתושה
1 כוס ירקות מבושלים או קפואים
כמו: גזר, בצל, כרובית, ברוקולי, קישואים וכדומה
2 ביצים טרופות
פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1 כפית עמילן תירס (קורנפלור)
1 כף מים
הוראות הכנה:
1. מחממים במחבת עמוקה את השמן, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה.
2. מוסיפים את הירקות, הביצים, הפטרוזיליה, מתבלים במלח ובפלפל ומבשלים תוך בחישה עד שהביצים יתחילו להיקרש.
3. בוללים את עמילן התירס במים, נזהרים שלא יהיו גושים, מוסיפים למחבת ומבשלים עד שהתערובת תסמיך. מגישים מיד.
בתיאבון!