מאת: מערכת "Diet"
מנות: 4
קלוריות למנה: 350
מידת הקושי: בינוני
רכיבים:
2 חזה עוף קטנים (240 גרם האחד)
1 כפית מחוקה פפריקה חריפה
1 כפית מחוקה חרדל מוכן
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות שמן
1 בצל בינוני קצוץ
1/6 כוס מרק עוף צח מוכן
למלית:
70 גרם בשר בקר רזה, טחון
1 כף בצל קצוץ
1 כף פטריות שמפיניון קצוצות דק
1 כף קמח מצה
1 שן שום כתושה
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
1. מערבבים יחד את הפפריקה, החרדל, המלח והפלפל. מורחים את חזות העוף בתערובת ומשהים מעט.
2. להכנת המלית: מחממים כף שמן במחבת טפלון ומאדים בה את הבצל והפטריות. מערבבים היטב את כל חומרי המלית יחד עם הבצל והפטריות.
3. חוצים כל חזה עוף כך שמתקבלות 4 מנות. משטחים כל נתח ומניחים עליו רבע מהמלית, מגלגלים לגלילה ומהדקים בקיסמי עץ.
4. מחממים כף שמן בסיר שטוח ומטגנים בו את הבצל. מוסיפים לסיר את גלילות הבשר ומטגנים מעט מכל הכיוונים. מוסיפים את מרק העוף, מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה. הופכים את הגלילות מדי פעם. מגישים חם או קר.
בתיאבון!