מאת: מערכת Diet
מנות: 6
קלוריות למנה: 263
מידת הקושי: קל
רכיבים:
265 גרם בשר רזה לסטייק, חתוך לרצועות
מיץ מ-1/2 1 ליים או לימון
3 שיני שום כתושות
3 כפיות שמן זית
12 טורטיות קטנות רכות (יש לקנות בסופר).
1/2 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1/2 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
200 גרם פטריות טריות ,חתוכות לפרוסות דקות
1/2 1 בצל בינוני קצוץ
3 עגבניות פרוסות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
סלט עלים ירוק (חסה, רוקט, סלק)
הוראות הכנה:
1.בתוך קערית מניחים את הבשר עם מיץ הליים, השום וכפית שמן זית. מכניסים למקרר לשעה.
2. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
3.עוטפים את הטורטיות בנייר אפיה ומחממים אותן בתנור למשך כ- 10 דקות.
4.בינתיים, מחממים ווק או מחבת גדול מטפלון ומוסיפים את כפית השמן הנותרת. צולים במשך דקה את רצועות הסטייק המושרות במרינדה. מוסיפים את כל הירקות ומאדים תוך כדי ערבוב במשך כ- 5 דקות נוספות. מתבלים במלח ופלפל.
5. מחלקים את התבשיל בין 12 הטורטיות ,מגלגלים ומגישים חם , 2 טורטיות לכל סועד, בתוספת הסלט הירוק.
הערות נוספות:
ניתן להחליף את בשר הבקר ברצועות הודו או עוף ולחשב בהתאם.
בתיאבון!