עוף אפוי בפירורי לחם

קטגוריה ראשית > מתכונים > בשר, עוף ודגים

מאת: מערכת Diet

מנות: 6
קלוריות למנה: 360
מידת הקושי: קל

צולם ע"י Wolcott Leung's

צולם ע"י Wolcott Leung's

רכיבים:
6 כרעיים ללא עור מחולקים לשוק וירך
12 כפות פירורי לחם
2 ביצים

הוראות הכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני גבוה.
2. שמים את הפירורים והתבלינים בשקית ניילון גדולה וחזקה.
3. בקערה בינונית טורפים את הביצים יחד עם 3 כפות מים.
4. מרפדים תבנית שטוחה של תנור בנייר אפיה.
5. טובלים את חלקי העוף כל אחד בנפרד : ראשית בביצה ולאחר מכן מכניסים לשקית ומנערים היטב עד שמקבלים שכבה דקה.
6. מניחים את חלקי העוף על תבנית האפייה, אופים בתנור כשעה או עד שהעוף משחים, כדאי להפוך באמצע האפייה אך חשוב להיזהר שלא יתייבש!

בתיאבון!

לא ניתן להגיב למאמר זה.