מאת: מערכת Diet
מנות: 6
קלוריות למנה: 360
מידת הקושי: קל
רכיבים:
6 כרעיים ללא עור מחולקים לשוק וירך
12 כפות פירורי לחם
2 ביצים
הוראות הכנה:
1. מחממים תנור לחום בינוני גבוה.
2. שמים את הפירורים והתבלינים בשקית ניילון גדולה וחזקה.
3. בקערה בינונית טורפים את הביצים יחד עם 3 כפות מים.
4. מרפדים תבנית שטוחה של תנור בנייר אפיה.
5. טובלים את חלקי העוף כל אחד בנפרד : ראשית בביצה ולאחר מכן מכניסים לשקית ומנערים היטב עד שמקבלים שכבה דקה.
6. מניחים את חלקי העוף על תבנית האפייה, אופים בתנור כשעה או עד שהעוף משחים, כדאי להפוך באמצע האפייה אך חשוב להיזהר שלא יתייבש!
בתיאבון!