מאת: מערכת Diet
מנות: 4
קלוריות למנה: 300
מידת הקושי: קל
רכיבים:
1 כף שמן
1 בצל בינוני, קצוץ
4 כרעי עוף קטנים, ללא העור
4 גבעולי סלרי אמריקאי, חתוכים לפיסות באורך 4 ס"מ
מלח, פלפל שחור ופפריקה לפי הטעם
הוראות הכנה:
1. מחממים בסיר גדול מאוד את השמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שיזהיב קלות.
2. מוסיפים את כרעי העוף ומטגנים דקות אחדות.
3. מוסיפים את הסלרי והתבלינים, מכסים במים רותחים ומבשלים על אש נמוכה כ- 45 דקות או עד שהעוף מוכן.
בתיאבון!