מאת: מערכת "Diet"
הקולורבי עשוי לסייע במניעת סרטן, הגזר יחזק את המערכת החיסונית בגופנו והמגנזיום שיש בקישוא עשוי לתרום למניעת סוכרת ומחלות לב ודם. אפייתם בשקית אפיה תהפוך מיד לחגיגה בריאה של ירקות וויטמינים!
מנות: 4
קלוריות למנה: כ-170
מידת הקושי: קל
2 קישואים
2 גזרים
2 קולורבי
2 לפתות
2 פלפל אדום
חתיכת דלעת
כרובית קטנה
פטריות טריות שלמות
ירקות נוספים לפי הטעם
1 בצל בינוני קלוף
ראש שום שלם קלוף
1 כף שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
1 כף שום כתוש
מלח ופלפל לפי הטעם
פפריקה אדומה לפי הטעם
אפשר להוסיף עשבי תיבול אחרים לפי הטעם
הוראות הכנה:
1.קולפים את הירקות. חותכים את הקישואים, הגזר והפלפל לרצועות; חותכים את הקולורבי, הלפת, והדלעת לקוביות; מפרידים את הכרובית לפרחים.
2. מכניסים את הירקות הקלופים והחתוכים לשקית קוקי גדולה.
3. בקערה קטנה מערבבים את התבלינים עם שמן הזית ויוצקים לשקית הקוקי.
4. קושרים את השקית ומנערים אותה היטב, כך שהירקות יכוסו בתבלינים. מחוררים 2 חורים ומניחים בתבנית אפייה.
5. אופים כשעה לפחות בחום גבוה, עד שהירקות רכים ומשחימים מעט.
הצעות הגשה:
ניתן להגיש בליווי גבינת עיזים.
בתיאבון!