מאת: מערכת "Diet"
מנות: כ-25 כפות
קלוריות למנה: 24
מידת הקושי: קל
רכיבים:
600 גרם גמבה חתוכה לרצועות
1.5 גביע גבינה לבנה 5% שומן
1/2 פלפל חריף מנוקה
2 שיני שום קלופות
1 כפית שמן
מלח
הוראות הכנה:
1. שמים במעבד מזון מצויד בלהב פלדה את הפלפלים ומעבדים לרסק. מוסיפים את השום ומעבדים שוב.
2. מעבירים את הפלפלים לסיר ומוסיפים שמן, מתבלים במלח ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזלים יתאדו.
3. מוסיפים את הגבינה, בוחשים ומצננים.
מומלץ להגיש עם לחם קל קלוי.
בתיאבון!