מאת: הגולשת דנה מנדלסון, מתל אביב
"אני אוהבת את המתכון הזה בגלל שכמה שהוא פשוט להכנה, ככה הוא מקבל מחמאות – כי הוא כל כך צבעוני, דל קלוריות וטעים להפליא. מקווה שתהנו!"
המצרכים:
1 כרוב לבן
כוס אפונה עדינה (לא מבושלת)
150 גרם חמוציות מיובשות
לרוטב:
חצי כוס שמן זית
כפית מיץ לימון
2 כפיות סוכר
חצי כפית מלח
אופן ההכנה:
חותכים את הכרוב לרצועות דקות, מעבירים לקערה. מוסיפים את החמוציות והאפונה העדינה.
להכנת הרוטב: מערבבים היטב את רכיבי הרוטב: השמן, הלימון, הסוכר והמלח
להגשה: יוצקים את הרוטב ממש לפני הארוחה, מערבבים היטב. מומלץ לפזר למעלה כמה אפונים וחמוציות למראה טרי וצבעוני.
בתאבון!