מאת: מיה בן אפרים, דיאטנית קלינית ומייסדת Food coaching
מרכיבים
* 2 כוסות קינואה לא מבושלת
* 2 כפות שמן זית
* 4 בצלי שאלוט קצוצים דק
* 1/2 כוס יין לבן
* 3 כוסות ציר ירקות (או מים)
* 300 גרם פרחי כרובית
* 2 כפות רשד קצוץ
* 2 כפות בצל ירוק קצוץ
* 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
* 1 כף טימין קצוץ
* 1 כף כוסברה
* 50 גרם גבינת פקורינו או קשקבל מגורדת
אופן ההכנה
במחבת טפלון מזהיבים פרחי כרובית
מוסיפים בצלים, מערבבים דקה
מורידים את האש ומוסיפים יין לבן.
לאחר 3 דקות מוסיפים את הקינואה מערבבים ונותנים ליין להיספג
מוסיפים ציר ירקות בהדרגה: כוס בכל פעם. שייספג
מוסיפים עשבי תיבול, כרובית ולימון. מערבבים היטב.
מסירים מהאש, מוסיפים גבינה ומערבבים ומגישים
רוצים להיות חברים שלנו בפייסבוק?