מנות: 6
קלוריות למנה: 260
מידת הקושי: קל
רכיבים:
1/2 1 כוס אורז מלא לא מבושל
6 עגבניות מיובשות מושרות במים וחתוכות גס
1 בצל בינוני יבש קצוץ גס
1 בצל סגול בינוני קצוץ דק
3 גזרים חתוכים לרצועות קצרות
1/2 1 כפית מלח 1/2 1 כפות שמן זית
1/2 4 שיני שום כתוש
1/2 1 כפית רוטב סויה
1/2 1 כפית בהרט
1 כפית פפריקה מתוקה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
הוראות הכנה:
1.משרים את האורז במים למספר שעות.
2.משרים את העגבניות המיובשות במים למשך שעה.
3.מאדים את הבצל עם השמן, מוסיפים את השום, הגזר וחצי כוס מים ומבשלים כ-10 דקות.
4. מוסיפים את האורז, העגבניות ומים כדי כיסוי ועוד 1 ס"מ מעל ומביאים לרתיחה.
5.מוסיפים את התבלינים, רוטב הסויה והפטרוזיליה, מערבבים היטב ומנמיכים את האש עד שהמים מתאדים. מכבים, מכסים במגבת ומשהים עוד כ- 15 דקות.
בתאבון!