- פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה - https://www.diet.co.il -
מרינדה ים תיכונית לפרגיות על האש
Posted By admin On 23 באפריל 2012 @ 12:37 In אוכל בריא,בשר, עוף ודגים,כללי,מאמרים נבחרים,מתכונים | Comments Disabled
מרינדה ים תיכונית לפרגיות על האש
רצוי להשרות את הפרגיות למשך לילה כמו כן המרינדה מתאימה לחלקי עוף נוספים
חומרים:
2 יח' בצל פרוס
5 יח' עגבנייה פרוסה
½ כוס שמן זית
1 כוס יין לבן
½ כוס רוטב צ'ילי
¼ כוס קטשופ
2 כפות זעטר
חופן פטרוזיליה קצוצה
10 שיני שום פרוס
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה ומשרים את הפרגיות למשך לילה.
מוציאים וצולים על גבי רשת גריל, מחבת או צלייה בתנור.
שף מיקי סויסה בן 29 בוגר תדמור הוא אחד השפים המבטיחים בישראל, נציג נבחרת ישראל בתחרויות בינלאומיות ובעל מדליות רבות. בעבר שף במסעדת "גספאצו" בהולידי אין ובמסעדות אחרות בישראל. כיום שותף ברשת מסעדות בספרד. ומשמש בנוסף כיועץ קולינרי בארץ ובחו"ל.
Article printed from פורטל דיאטה | תזונה נכונה | כושר גופני והרזיה: https://www.diet.co.il
URL to article: https://www.diet.co.il/general/12287-%d7%9e%d7%a8%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%94-%d7%99%d7%9d-%d7%aa%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%a4%d7%a8%d7%92%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%a9
URLs in this post:
[1] Image: http://www.diet.co.il/wp-content/uploads/images4.jpg
לחץ כאן להדפיס.
כל הזכויות שמורות ל © 2009 Diet.co.il.