דנה סמרה 2.9.12
ראש השנה השאיר לנו טעם של עוגות תפוחים…
מצרכים
לציפוי:
5 תפוחי עץ קלופים ופרוסים לפרוסות דקות
קינמון (לפי הטעם)
אגוזי מלך (לפי הטעם)
1/4 חבילת מרגרינה
לבצק:
2 כוסות סוכר
2 כוסות קמח תופח
4 ביצים
כוס שמן
4 כפיות סוכר וניל
אופן הכנה:
1. משמנים תבנית מלבנית
2. מערבבים את חומרי הבצק עד לקבלת בצק אחיד
3. מסדרים את הבצק בתבנית
4. מפזרים חתיכות מרגרינה דקות
5. מסדרים פרוסות תפוחי עץ על גבי הבצק והמרגרינה
6. מפזרים קינמון ואגוזי מלך מעל לתפוחי העץ לפי הטעם
בתיאבון וחג שמח