דרגת קושי: קל להכנה
מתכון זה מתאים להיות מנה ראשונה בסעודה, תוספת מעניינת בתוך סלט, או סתם חטיף טעים ומלא טעם- פטריות ממולאות בגבינה.
מרכיבים:
פטריות שמפיניון (או כל סוג אחר שאתם אוהבים)
שמן זית
אורגנו
מלח ופלפל
גבינת עיזים או גבינת פטה
אופן ההכנה:
1. שוטפים את הפטריות היטב במים ומסירים מכל פטריה את הרגל שלה.
2. בעזרת כפית קטנה ממלאים את החלל שנוצר בפטריה בגבינה לפי בחירתכם.
3. שמים נייר כסף על תבנית ומניחים את הפטריות הממולאות בגבינה על התבנית במרחק אחת מהשניה.
4. מזליפים שמן זית, אורגנו, מלח ופלפל בנדיבות.
5. מכניסים לתנור או לטוסטר-אבן ל-10 דקות על חום בינוני.
6. הפטריות מוכנות כאשר צבען מתכהה והן מתכווצות מעט.
7. ניתן להגיש חם או קר.
בתיאבון!